TIDSBESTILLING

 

I vores klinik har vi gjort det muligt, at du kan bestille tid den dag du har brug for at blive tilset af en læge – det kalder vi TID SAMME DAG

Du kontakter vores sekretær den dag, du ønsker at blive set af en læge, og vi vil så gøre vores bedste for at finde en tid til dig. Jo tidligere på dagen du ringer, jo nemmere er det for os at finde en tid, der passer dig. Der vil være dage, hvor der er ekstra travlt og hvor vi ikke har flere tider. I den situation kan være nødvendigt for os, at bede dig forsøge igen en anden dag. Du har også mulighed for at book en tid til efterfølgende dag via vores hjemmeside- se venligst nedenstående.

Vores sekretær kan træffes i telefonen alle dage mellem kl. 8.00-12.00, dog torsdage kun mellem kl. 14.00-16.00

 

Tidsbestilling til dagen efter

For bedre at kunne planlægge din dag, er det også muligt via vores hjemmeside at tilgå Patientportalen, for at bestille tid til efterfølgende dag. Man kan kun bestille tid til efterfølgende dag og først efter kl. 12.00 dage før. 

Via vores hjemmeside, kan du oprette dig som bruger på Clineas Patientportal

 

Undtagelser

Der er visse konsultationer, hvor der kan bestilles tider på forhånd og længere ud i fremtiden end en dag. Herunder kan du se de mest almindelige undersøgelser

 

Tider hos vores sosu-assistent: 

INR-måling, blodprøver, sårbehandling, diabeteskontrol o.lign. 

 

Tider hos lægen

Svangreundersøgelser, børneundersøgelser, celleprøver ved indkaldelse, attester til kommune og forsikring, fornyelse af kørekort hos ældre, aftalte kontroller for kroniske sygdomme som diabetes, forhøjet blodtryk og hjertesygdom, samt diverse øvrige attester.